Týždenné menu 28.10. - 31.10.2024 - čakacia doba do 20min


180g Bravčová kotleta s jablkovým pyré, konfitovaným cesnakom a jacket zemiakom (7) 9,00€
150g Maďarsky hovädzí guláš s domácou parenou knedľou, feferónom a červenou cibuľou (1,3,7) 9,00€
150g Bravčová panenka na hlivovom ragú podávaná so zemiakovými šúľancami (1,3,7) 8,00€
350g Miešaný zeleninový šalát s kúskami lososa, kapary, zelenou fazuľkou a vittelo dresingom (4,6,7) 8,00€
120g Vyprážaný syr podávaný s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,7,10) 7,00€
350g Domáce lekvárové pirohy s opraženou strúhankou a prepusteným maslom (1,3,7) 7,00€




                                                                                                                                                                                                       


 

Osobný odber    ONLINE OBJEDNÁVKA

Nájdete nás na: Bolt, Bistro.sk

Otváracie hodiny a platba

  • pracovné dni od 11.00 do 14.00, alebo do vypredania zásob

  • platba: hotovosť / karta / stravné lístky / gastro karta 

Kontakt a opatrenia

donasky@kosicehotel.sk  / +421 918 188882

Reštauráciu a spoločné priestory, dôkladne dezinfikujeme a žiarime germicidným žiaričom G55WA, ktorý dezinfikuje povrchy a vzduch ultrafialovým žiarením. Čím úspešne chránime hostí, aj zamestnancov pred šírením COVID-19.

Alergény:

1. Obilie obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmen, ovos, špalda, kamut a vyšľachtené odrody z nich) 2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov 3. Vajcia a výrobky z vajec 4. Ryby a výrobky z rýb 5. Podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej 6. Sója a výrobky zo sóje 7. Mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy 8. Orechy, t.j. mandle, lieskovce, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, brazílske orechy, pistácie, makadamské orechy a queenslandské orechy a výrobky z orechov 9. Zeler a výrobky zo zeleru 10. Horčica a výrobky z horčice 11. Sezamové semená a výrobky zo sezamových semien 12. Oxid siričitý a siričitany o koncentrácii viac ako 10mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid siričitý (SO2) 13. Vlčí bôb a výrobky z neho 14. Mäkkýše a výrobky z nich